Casa și afacerea ta

Servicii comerciale si rezidentiale de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie

Casa ta

FirmaDDD cunoaște clasificarea și comportamentul tuturor dăunătorilor, pentru a-și viza soluția împotriva dăunătorilor comuni. Cu pregătire premiată și tehnologie avansată, specialistii nostri va căuta solutii care invită dăunătorii să aplice tratamentele noastre și să-si oprească ciclul de viață prevenind viitori invadatori.

Spitale si Clinici Private

FirmaDDD are o înțelegere profundă a riscurilor pe care le poate crea o problemă potențială a dăunătorilor pentru spitale, centre de îngrijire și alte institutii medicale. Știm că protejarea sănătății pacienților vă protejează, de asemenea, reputația.

Scoli

Problemele de combatere a dăunătorilor la școală pot perturba clasa și pot pune studenții și personalul la risc de expunere la bacterii dăunătoare. Problemele de control al insectelor în clădirile căminelor se pot răspândi rapid de la cameră la cameră, deci este imperativ să opriți problemele legate de controlul dăunătorilor.

FirmaDDD poate efectua o inspecție completă a instituției pentru a asigura pacea minții. Experiența noastră în protejarea unei varietăți de școli locale și a unor universități înseamnă că parteneriatul cu noi este unic. 

Restaurante

Ați lucrat pentru a menține restaurantul dvs. impecabil. Având în vedere că există atât de multe opțiuni de luat masa disponibile clienților de astăzi, este ușor pentru o singură vizionare a dăunătorilor să vă distrugă reputația.

O experiență în restaurant care implică dăunători poate deveni virală în câteva secunde. O examinare negativă ar putea provoca daune ireparabile mărcii dvs. 

Hoteluri

Oaspeții merită un loc sigur și confortabil pentru a rămâne în timp ce sunt departe de casă. Nu lăsați o întâlnire cu un dăunător la proprietatea ospitalității să ruineze o ședere sau reputația ta. Gandaci, insectele de pat, soareci, si chiar furnicile pot indeparta oaspetii, lăsandu-le cu o impresie negativă a brand-ului.

Scopul nostru este de a vă proteja marca . Dacă este lăsat netratat, vor apărea infestări cu paraziți hotelieri care vă pot deteriora grav afacerea. Tratam sursa problemei de combatere a dăunătorilor pentru a controla problemele și pentru a preveni reluarea acestora în viitor.

Firme de Prelucrare Alimentara si Bauturi

Datorită conținutului social media și accesului ușor la datele de inspecție a sănătății, gradul de conștientizare a publicului în ceea ce privește calitatea și siguranța produselor alimentare crește în mod constant. Preocupările legate de boala provocată de alimente, de bunăstarea animalelor și de salubritate pot pune în discuție procesatorii de alimente și băuturi. Biaraf Bestclean Enterprise S.R.L vă poate apăra marca împotriva dăunătorilor care vă pun în pericol.

Farmacii

Medicii, angrosiștii, farmaciile, clinicile, consumatorii și pacienții au o dependență ridicată de produsele farmaceutice pentru a asigura o producție sigură, curată și igienică a aprovizionării lor. Infestarea dăunătorilor vă poate distruge marca și încrederea pe care ați cultivat-o cu clienții.

Depozite

Depozitele sunt o legătură imperativă în lanțul de aprovizionare actual. Depozitele sunt utilizate pentru mutarea și stocarea bunurilor valoroase pentru clienții din diferite tipuri de industrii. Fluxul constant al elementelor din depozite prezintă dăunători cu numeroase oportunități de infestare a mărfurilor dvs., putând pune în pericol compania dvs. și clienții.

Spatii comerciale

Vânzările și reducerile sunt ceea ce conduce consumatorii către magazinul dvs. sau spre mall. Ultimul lucru pe care un cumpărător dorește să îl vadă este un dăunător. Cu fluxul constant de uși deschise și trafic pietonal, magazinele de vânzare cu amănuntul sunt foarte susceptibile la probleme de dăunători care pot deteriora reputația mărcii dvs. și pot face pe clienți neliniștiți.

Incinte

O problemă de combatere a dăunătorilor într-un mediu de afaceri poate reduce moralul angajatului și poate pune probleme serioase de sănătate, să nu mai vorbim de daunele pe care le poate provoca reputația unei mărci, a companiei de administrare a proprietății. Cu noi de partea dvs., puteți fi siguri că proprietățile dvs. sunt protejate împotriva dăunătorilor, cum ar fi rozătoarele, furnicile, gândacii, purici etc.

Magazine Alimentare si Bacanii

Când vine vorba de siguranța și calitatea alimentelor cumpărate în magazinele de băcănie, consumatorii doresc să se simtă în siguranță, liber de infestări dăunătoare. Magazinele de produse alimentare și supermarketurile au responsabilitatea de a oferi această siguranță clienților lor. Cu Biaraf Bestclean Enterprise S.R.L, magazinele de vânzare cu amănuntul pot satisface această promisiune.

Contracte
Acte necesare pentru semnarea unui contract de prestari servicii D. D. D.
Pentru a incheia un contract de prestari servicii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, avem nevoie de următoarele :
-C. U. I. Copie a certificatului de inregistrare a societatii -Suprafata aproximativa a punctului de lucru
-Adresa Punctului de lucru daca difera de cea a sediului social
-Numar de telefon
-Adresa e-mail
-Numele reprezentantului legal al societatii
-Domeniul de activitate( segment alimentar sau non-alimentar)