De ce noi?

Oferim servicii profesionale de inalta calitate in domeniul DDD atat in Bucuresti cat si in imprejurimi.

Profesionalism

Echipa noastra va asigura o executie a lucrarilor la un nivel de performanta cat mai inalt. Suntem informati si instruiti periodic despre noile metode de combatere si de prevenire a daunatorilor.

Performanță

Solutiile castigatoare incep prin ascultarea cu atentie a clientului, intelegerea problemei si inspectarea zonei afectate. Este singura cale pentru a rezolva problemele cu daunatorii si pentru a depasi asteptarile clientului.

Standarde înalte

Operatiunile se executa conform graficului de lucrari stabilit in contract. Gama de combatere cuprinde toate insectele vectoare si generatoare de disconfort, ca de exemplu: tantari, gandaci, furnici, muste, carii, purici, molii, pleosnite, viespi, etc.

Soluții de ultimă generație

Solutiile pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, institutii, restaurante, cantine, unitati industriale, cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport etc.

Informații

FirmaDDD sta la dispozitia dumneavoastra pentru exterminarea daunatorilor in interior sau la exteriorul locuintei sau afacerii Dumneavoastra.

Clienții noștrii