De ce noi?

Serviciile noastre se bazează pe metode eficiente și sigure, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Echipa noastră de specialiști este dedicată menținerii unui mediu curat și protejat, intervenind rapid și eficient la orice solicitare.

Oferim atât servicii pentru gospodării cu intervenție imediata, cât și pentru firme. Executăm servicii de Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție eficiente în București și Ilfov.

Profesionalism

Echipa noastra va asigura o executie a lucrarilor la un nivel de performanta cat mai inalt. Suntem informati si instruiti periodic despre noile metode de combatere si de prevenire a daunatorilor.

Performanță

Solutiile castigatoare incep prin ascultarea cu atentie a clientului, intelegerea problemei si inspectarea zonei afectate. Este singura cale pentru a rezolva problemele cu daunatorii si pentru a depasi asteptarile clientului.

Standarde înalte

Operatiunile se executa conform graficului de lucrari stabilit in contract. Gama de combatere cuprinde toate insectele vectoare si generatoare de disconfort, ca de exemplu: tantari, gandaci, furnici, muste, carii, purici, molii, pleosnite, viespi, etc.

Soluții de ultimă generație

Solutiile pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, institutii, restaurante, cantine, unitati industriale, cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport etc.

Scopul nostru este să oferim clienților noștri un mediu sănătos de viață, de lucru și recreere. Suntem de părere că cea mai importantă persoană este clientul nostru. Nu credem în publicitatea înșelătoare. Folosim doar cele mai bune produse și echipamente disponibile. Tehnicienii noștri au beneficiat de o vastă pregătire, pentru a vă oferi servicii D.D.D de cea mai înaltă calitate. Alegând serviciile noastre, alegi de fapt să ai un mediu curat, sigur și sănătos!
Înainte sa intervenim, mai întâi efectuăm o evaluare atentă a proprietății, vă vom recomanda cel mai bun tratament adecvat situației dvs. și vă vom oferi instrucțiuni privind modul de pregătire pentru tratament.

Clienții noștrii