De ce este important să apelezi la servicii de dezinsecție sau deratizare atât pentru gospodarii cât și pentru firme când ai probleme cu dăunătorii

Aveți probleme cu puricii, căpușele, gândacii de bucătărie, ploșnițe, furnici, șoriceii sau șobolanii? Vă înțelegem perfect. Știm cât de supărători pot fi acești mici dăunători, mai ales că pot deveni o amenințare pentru proprietatea dvs. și, eventual, pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru a scăpa de toate aceste pericole, care deși par neînsemnate, sunt foarte periculoase, este nevoie să apelați la firma DDD pentru servicii de Dezinsecție sau Deratizare.

Știați că un șoarece de uz casnic poate contamina de zece ori mai multă mâncare decât mănâncă?

La cine apelați când aveți nevoie de Dezinsectie sau Deratizare?

Ei bine, firma DDD este singura societate de profil din România ce poate răspunde 100% tuturor cerințelor și nevoilor dumneavoastră. Iată de ce:

  • Suntem conștienți de impactul major pe care prezența dăunătorilor îl poate avea, atât pentru imaginea pe care o aveți în fața clienților, cât și a angajaților direcției! Fapt pentru care ne ocupăm într-un mod profesionist de exterminarea oricărui dăunător.
  • Acționăm rapid. Unul dintre cei mai importanți factori îl reprezintă timpii de reacție ai unui prestator de servicii DDD. De asemenea, este vitală și capacitatea continuă a acestuia pentru a rezolva rapid orice problemă apărută, indiferent de zona, ora sau orașul unde se află locația respectivă! Iar noi, Firma DDD facem asta întotdeauna,
  • Suntem la curent cu multitudinea de probleme care pot apărea în ceea ce privește partea birocratică (facturi, centralizatoare, contract ddd, autorizații ddd, procese verbale, etc)!
  • Punem pe primul loc importanța dumneavoastră de a vă reprezenta interesele societății în relația cu organele abilitate de control. De asemenea, totodată și cu delegarea responsabilității acestor servicii de către prestator.
  • Oferim servicii la cel mai înalt rang de calitate. Știm cât este de important pentru dumneavoastră să beneficiați de servicii DDD calitative, și de asemenea, prestarea acestora să nu influențeze într-un mod negativ buna funcționare a activității dvs.
  • În urma procedurilor DDD nici clienții interni și nici cei externi nu sunt supuși nici unui pericol. Folosim substanțe și metode avizate, care să vă ofere un climat sănătos și sigur.
  • Bunurile dvs. nu vor fi deteriorate. Ne ocupăm de protejarea bunurilor din locația dumneavoastră, pentru a nu exista riscul de a fi deteriorare de dăunător, și de asemenea, nu vor exista nici accidente în procesele de prestări servicii specifice.

Care sunt beneficiile pe care le aveți în urma unei colaborări cu noi?

FOTO: firmaddd.ro
  • Vă scăpăm de dăunători în proporție de 100%! Veți evita astfel orice fel de situație neplăcută sau inconfortabilă.
  • Beneficiați de servicii profesionale de combatere a dăunătorilor.
  • Personalul dvs. își va desfășura activitatea într-un mediu curat și sigur.
  • Planificăm din timp intervențiile DDD, stabilite în cadrul unui contract dezinsecție, gestionându-ne eficient timpul, pentru a evita perturbarea activității personalului din locație.
  • Avem un timp de reacție de maxim 24 de ore atunci când este vorba despre situații inerente.

Cine suntem noi?

Suntem o companie specializată în servicii D.D.D, cu care poți încheia fără probleme un contract DDD (Deratizare – Dezinsecție – Dezinfecție). Oferim atât servicii pentru gospodării cu intervenție imediata, cât și pentru firme. Executăm servicii de Dezinsecție, Deratizare și Dezinfecție eficiente în București și Ilfov.

Oferim garanția lucrărilor efectuate! 10 Ani Experiență! În acest timp ne-am făcut remarcații în repetate rânduri pentru profesionalismul de care am dat dovadă. Iată câteva dintre certificările și premiile obținute de noi:

FOTO: firmaddd.ro
  • Certificat, Firmă de încredere 2019;
  • Certificat, Firmă de încredere Gold 2020;
  • Certificat pentru Recunoașterea sistemului de management de mediu în conformitate cu cerințele ISO 14001:2015
  • Certificat pentru recunoașterea Sistemului de management al Calității în conformitate cu cerințele ISO 9001:2015
  • Autorizația emisă de DSP
  • Autorizația emisă de Poliție – SAESP
  • Autorizația emisă de DSV
  • Autorizația Generală de Funcționare emisă de Primăria Municipiului București

Cum procedăm?

Înainte sa intervenim, mai întâi efectuăm o evaluare atentă a proprietății, vă vom recomanda cel mai bun tratament adecvat situației dvs. și vă vom oferi instrucțiuni privind modul de pregătire pentru tratament.

FOTO: firmaddd.ro

Scopul nostru este să oferim clienților noștri un mediu sănătos de viață, de lucru și recreere. Suntem de părere că cea mai importantă persoană este clientul nostru. Nu credem în publicitatea înșelătoare. Folosim doar cele mai bune produse și echipamente disponibile. Tehnicienii noștri au beneficiat de o vastă pregătire, pentru a vă oferi servicii D.D.D de cea mai înaltă calitate.

Alegând serviciile noastre, alegi de fapt să ai un mediu curat, sigur și sănătos!