CONTRACT DDD

Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție

Aveți o firmă și căutați un partener de încredere pentru servicii de dezinsecție și deratizare?

 

Orice angajator, fie că este persoană fizică sau juridică, este obligat să efectueze periodic operațiuni de dezinsecție si deratizare în spațiul în care își desfășoară activitatea cu frecvență lunară sau trimestrială, în funcție de domeniul de activitate. Experiența ne-a arătat că, de cele mai multe ori, prevenția este calea prin care vă puteți proteja, dar îi puteți proteja și pe cei din jurul dvs.

Combatere preventivă

Soluțiile câștigătoare încep prin ascultarea cu atenție a clientului, înțelegerea problemei și inspectarea zonei afectate. Operațiunile se execută conform graficului de lucrări stabilit în contract. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, suntem o companie specializată în servicii DDD, oferind tratamente personalizate atât pentru gospodării, cât și pentru companii.

Acționare

Societatea noastră dispune de toate autorizațiile necesare (Autorizație PMB, DSP, DSV, Poliție – SAESP, ISO 9001, ISO 14001), pentru a încheia contracte DDD (Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție). De asemenea, avem personal calificat și dispunem de echipamente și soluții de ultimă generație.

 

Utilizăm doar substanțe avizate de Ministerul Sănătății, astfel încât să nu afecteze sănătatea angajaților dvs. sau mediul înconjurător. Scopul nostru este să oferim clienților noștri un mediu sănătos de viață, de lucru și recreere.

Firma DDD asigură confidențialitatea eventualelor probleme sesizate în unitatea dumneavoastră, atât pe perioada contractuală, cât și după încheierea acesteia.

Societățile care au mai multe puncte de lucru vor beneficia de 10% reducere.

Clienții noștrii

Certificările noastre

Contact

Solicită Oferta
Evaluare Gratuită / Intervenții Non-Stop

Date generale:

Phone0784.344.152 

Emailcontact@firmaddd.ro

CUI: 39640463

Punct lucru: Bucuresti, Str.Inclinata nr 2

Sediu Lucru: Bucuresti, Str. Lacul Pasarea nr. 28